HABERLER

 

IPM (Entegre Haşere Yönetimi) ve SPM (Depo Zararlıları Yönetimi) için Avrupa Birliği’nden onaylı Doğal Piretrin bazlı PyButhrin EW ruhsat çalışmaları tamamlanarak Parasitec 2017 fuarında sektörel kullanıma sunuldu.

Patentli FFAST teknolojisi kullanılarak geliştirilen üründe güvenlik ön planda olup, kontrol edilebilir rezidüel etki oluşmaktadır. Ayrıca Flash Out özelliği ile Depo Zararlıları Yönetiminde önemli avantaj sağlanmaktadır.

PROF Pest Kontrol ekibi olarak profesyonel ürünlerde Avrupa Ticari Teknik Müdürü Daniel LUCIEN ve Türkiye Ürün Geliştirme ve Ruhsatlandırma Müdürü Özgür ÖZTAN tarafından gerçekleştirilen saha çalışmalarına destek olduk. Alanında uzman personellerimiz ve teknik altyapımız ile bu uygulamaları başarıyla gerçekleştirdik. Ayrıca Bayer merkez ofisinde sektöre yapılan tanıtım çalışmalarına da katılarak bilgi paylaşımlarında bulunduk.

Bayer Protection Program üyesi firmamız “Profesyonel Hizmet, Profesyonel Anlayış” sloganı ile sektördeki gelişme ve yenilikleri takip ederek hizmet sunmaya devam edecektir.

Ayrıntılara ve ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi paylaş...

Bize Ulaşın